Karin Tooren

Muziek en coaching

Karin Tooren muziek en coaching staat voor een hedendaagse manier van muziekonderwijs, persoonlijke ontwikkeling en groei.
Het uitgangspunt is altijd de leerling/cursist/ cliënt en dat wat hij of zij wil ontwikkelen of leren. De werkvormen die hiervoor aangeboden worden zijn; Dwarsfluitles, Zang- en stem coaching, Workshops, Soundhealing, Shambala reiki en
Soul Body Fusion®. Zowel voor individuele afspraken als voor groepen.
We werken toe naar een situatie waarin jij zelfverzekerd, zo vrij als mogelijk jezelf kunt zijn en je voluit kunt uiten op je instrument of met je stem.

Zangcoaching

Jouw stem is uniek. Tijdens de les gaan we op zoek naar jouw geluid en jouw stijl, of je nu modern, klassiek of jazz wil zingen. Naast individuele lessen kun je je ook met een groepje inschrijven voor een groepsles.

Dwarsfluitles

Wil je dwarsfluit leren spelen? Dan ben je aan het juiste adres. Mijn jarenlange ervaring als dwarsfluitiste staat garant voor een gedegen muzikale opleiding. Ik kan je ook opleiden voor de hafa examens die vaak gewenst zijn vor de verschillende harmonie en fanfare orkesten.

Workshops

Workshops kunnen op aanvraag gemaakt worden voor de betreffende doelgroep. De workshops kunnen zowel technisch, verbindend als ook een plezierig karakter hebben. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor geplande workshops, bekijk je de agenda.

Koordirectie

Het werken met een koor als instrument is een groot voorrecht. Op dit moment dirigeer ik popkoor Eigenwijs uit Oss, popkoor Jukebox uit Boxtel en vocal group de Longstreet Singers uit Waalwijk.

Ook voor tijdelijke vervanging of een workshop voor de koorzangers kunt u contact opnemen.

Koorregie

Vanwege mijn ervaring als koorzanger, koordirigent en als musicalcoach heb ik een overall zicht op wat voor de zangers haalbaar is, voor de dirigent muzikaal belangrijk is en theater technisch een goed beeld geeft. Een productie maken die past bij het koor en die de zang optimaal tot z’n recht laat komen is het doel. Neem gerust contact op om ideeën en mogelijkheden te bespreken.

training

Training en persoonlijke ontwikkeling

Muziek is iets dat ons op allerlei manieren kan raken. Daarom is het een fantastisch middel om in te zetten voor persoonlijke ontwikkel trajecten. Wanneer je meer inzicht wil in een moeizame relatie, je je zorgen maakt om een kind, je vastzit in een burnout of je wil jezelf verder ontwikkelen maar niet zo’n prater bent, laat dan de muziek je helpen tot inzichten te komen. Voor meer informatie of een afspraak neem je gemakkelijk contact op.

“Je bent gewoon keigoed in je vak. Je bouwt relatie op, je hebt veel kennis en weet de inhoud goed over te brengen. De kracht zit ‘m in het respect dat je voor iedereen toont. Je straalt liefde en betrokkenheid uit.

Samen in verbinding geeft ruimte voor harmonie