Soul Body Fusion®

WORKSHOP CLOSE HARMONY ZINGEN
2 januari 2020

Soul Body Fusion®

Locatie:
Karin Tooren Muziek en Coaching

Schuttershof 8

Boxtel

Datum:

Als u het contactformulier invult neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Tijd:

 

Zit je niet lekker in je vel of heb je het gevoel dat je niet vooruit komt? Heb je het idee dat je iets anders wil maar je weet nog niet hoe of wat? Weet je in deze veranderende, verwarrende tijd niet zo goed wat jouw waarheid is in de veelheid van nieuws en social media informatie? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?
Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals dat de bedoeling is.

Jonette Crowley is de grondlegger van de Soul Body Fusion® techniek. Deze techniek helpt je om je bewustzijn, je licht, volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht. De frequentie van je lichaam wordt in  balans gebracht met de frequentie van je ziel. Je krijgt zo letterlijk meer en meer bezieling in je leven. Je gaat steeds meer stralen vanuit je hart en oude, niet meer dienende patronen lossen op. Je staat krachtiger in het leven en je gaat je blij en gelukkig voelen. Lichamelijke klachten kunnen verminderen en je ervaart meer levensgeluk.

Samen in verbinding geeft ruimte voor harmonie