Over Karin Tooren
muziek en coaching

Mensen worden vrijer, blijer en gelukkiger van zingen. Op welk niveau dan ook. Ieder mens is uniek en heeft iets unieks bij te dragen aan deze wereld.

Heel vaak durven wij niet meer te zeggen wat we werkelijk denken of vinden uit angst om er niet bij te horen, buitengesloten te worden of niet te voldoen. Ik geloof dat de wereld een betere plek wordt wanneer mensen weer contact kunnen maken met hun innerlijke (zang)stem en daarmee hun steentje bijdragen aan het geheel. Hoe leuk is het om jezelf te leren kennen, je persoonlijk te ontwikkelen door te zingen?!

muziek en coaching

Karin Tooren muziek en coaching staat voor een hedendaagse manier van muziekonderwijs. Het uitgangspunt is altijd de leerling/cursist en dat wat hij of zij wil ontwikkelen of leren. We werken toe naar een situatie waarin jij je zo vrij als mogelijk kunt uiten op je instrument of met je stem. Hoe fijn is het wanneer je je stem lekker kunt laten klinken? De gedachte; “ik kan niet zingen” of ”ik heb geen mooie stem”, aan de kant kunt zetten?

Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk waarbij je een combinatie van instructievideo’s en online of fysieke coaching kunt verwachten. Vul het contactformulier in dan stuur ik je binnen 2 werkdagen alle informatie toe.

Gun jezelf deze kans en  ervaar dit gevoel van plezier en vrijheid.

Teamcoaching

De samenwerking binnen een koor komt overeen met de samenwerking die je op de werkvloer ook zou willen zien. Luisteren naar elkaar, verbinden van persoonlijke kwaliteiten, een eigen geluid(idee) inbrengen, verschillende stemmen (ideeën, werkvormen) tot een harmonisch geheel maken enz.
Dit resulteert in een sfeer van vertrouwen, begrip, transparantie en plezier. Samen zingen verschuift het blikveld van een ik naar een wij perspectief. Tijdens het werken met een team wordt samen zingen ingezet als leerervaring. Je leert anders luisteren, je leert door te gaan ook wanneer er iets niet goed gaat, er is aandacht voor volgen, meebewegen en elkaar vertrouwen maar ook voor het durven inbrengen van je eigen idee (geluid).

Wil jij werken in of met een team dat klinkt als een klok? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat betekent muziek
voor mij

De samenklank die een groep stemmen kan produceren en de energie die daarbij vrij komt, vind ik heel bijzonder. Muzikanten die samen muziek maken delen iets van zichzelf met elkaar.

Iedere keer wanneer ik met een koor gewerkt heb of in een workshop mensen heb laten verbinden door samen te zingen heb ik het gevoel dat we de wereld weer een stukje mooier gemaakt hebben.

Waar mensen samen muziek maken is plezier en een grote verbondenheid.

Samen in verbinding geeft ruimte voor harmonie