Over Boudewijn Tooren
landschap en management

Samen werken aan je landschap werkt helend. Helend voor jezelf, de mensen om je heen en ook voor het landschap waar je in en aan werkt.

In samenwerkingen gaan we juist op zoek naar “belangenverstrengeling”. Het positief verstrengelen zorgt voor robuuste verbindingen. Verbindingen die duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen, dragen zorg voor stabiliteit en bieden een stevige basis voor flexibiliteit en ontdekkingen. Door te verstrengelen creëren we meerwaarde op individueel niveau maar ook voor het geheel.

Landschap

In projecten kijken we naar de samenhang van de verschillende onderdelen: wonen, werken, recreëren, voedsel, landschap en natuur. Deze onderdelen zijn onlosmakelijk met elkaar te verbinden.

Management

Bij het managen van processen, projecten, programma’s of organisaties staat bij Tooren de verbinding tussen mensen centraal. Zodra de belangen van personen of entiteiten in beeld zijn, kan een ‘taal’ worden gecreëerd waarop verbonden kan worden.

Missie en Visie

Missie: Ontwikkelen van welzijn, W.E.L.zijn. Samen Werken, samen Eten en samen Leven.

Visie: Als mensen op Werken, Eten en Leven verbinden, ontstaat zorg voor elkaar, het landschap en de natuur waar we onderdeel van uit maken. Alleen zo ontstaat Welzijn. Op de wereldtop voor duurzame ontwikkeling te Johannesburg in 2002 werd het woord ‘profit’ uit de triple P benadering (people, planet, profit) vervangen door prosperity (welzijn). Onze visie is echter dat het niet vervangen maar een aanvulling moet zijn: Alleen als je persoonlijk opbrengst (profit) op orde is, kun je onvoorwaardelijk verbinden met andere mensen (people). Deze onvoorwaardelijke verbinding kan alleen dan worden door vertaald naar een onvoorwaardelijke zorg voor Moeder Aarde (planet). Deze reis samen aan gaan leidt uiteindelijk tot prosperity (Welzijn)

Samen in verbinding geeft ruimte voor harmonie