Online lezing spiegelgedrag van kinderen

Oudercursus “Spiegelgedrag van kinderen”.
26 november 2019
Workshop Soundhealing
7 oktober 2019

Online lezing over spiegelgedrag van kinderen.

Locatie:
Online via Zoom

Datum: Donderdag 22 september 2022

Deelname is gratis.

Als je je aanmeld via het contact formulier ontvang je op dezelfde dag de Zoomlink.

 

  

Tijd: 20.00 – 21.00 uur

Interactieve online lezing van Kindertolk over methode

“Present child®

Welke boodschap heeft jouw kind voor jou?

Tijdens deze lezing zal ik als kindertolk uitleg geven over de methodiek. Je kunt daarbij zelf, thuis vanachter je eigen PC of laptop actief meedoen en er al snel achter komen welke boodschap jouw kind voor jou heeft.

We weten allemaal dat kinderen hun ouders spiegelen in hun doen en laten.Als ouder herken je vaak jezelf in je kind(eren).De methodiek ‘Present child®’ maakt duidelijk dat jouw kind zich net zo intens en actief inzet voor jouw levensgeluk als jij voor dat van je kind. Je kind gebruikt zijn gedrag, spel, ontwikkeling en/of klachten als taal om duidelijk te maken wat er bijgestuurd mag worden in jouw leven.

De woorden waarmee jij over je kind vertelt zijn op jouw leven van toepassing, waar ze zowel onthullend als helend werken. De kindertolk vertaalt de situatie zo dat de ouders kunnen begrijpen wat de boodschap van hun kind betekent voor hun persoonlijke leven, hun relatie, werk of opvoeding. Door hier gehoor aan te geven kunnen ouders zichzelf en hun kind wezenlijk vooruit helpen.

De methode is een waarheidsvinding over jouw leven, met taal als instrument. Zo kun je er achter komen welke onbewuste delen je kind jou spiegelt. Dit doen kinderen op moeilijk herkenbare manieren.

Een kind wat niet tegen zijn verlies kan spiegelt misschien wel een deel in jou dat er genoeg van heeft nooit goed genoeg te zijn.

Een kind dat niet onder de douche durft of niet durft te zwemmen spiegelt wellicht de moeite die je hebt met het in contact zijn met je gevoel. Misschien denk je altijd aan anderen en ga je zo voorbij aan dat wat je eigenlijk zelf zou willen.

Ik begeleid in mijn praktijk zowel ouders als leerkrachten in het werken met de methode Present child®. Mijn werk wordt gekenmerkt door het creëren van een omgeving van respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid waarin het kind centraal staat.

  • Een workshop vol inzichten
  • Deelname is gratis

Vul het formulier in om aan te melden


    Samen in verbinding geeft ruimte voor harmonie